Träning är roligare tillsammans!

Passbeskrivningar

Spinning

Spinning är träningsformen som passar alla oavsett träningsvana samtidigt som det är en av de mest effektiva gruppträningsformerna. Du kan enkelt anpassa din ansträngningsnivå genom att öka och minska motståndet på cykeln. Du kan jobba efter egen kapacitet, dagsform och ditt eget mål. Med rätt teknik på cykeln är spinning skonsamt med låg skaderisk. Välj det som passar dig bäst!
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Polar Pulsspinning

Konditionsträning på cykel med pulsband som känner av din puls under hela passet. Instruktören vägleder så att du lättare kan hitta rätt träningsnivå. Med pulsträning låter du pulsen vara styrande i träningen. Du får ett perfekt träningsstöd för att hitta rätt nivå och öka din effekt och nå dina träningsmål.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Pigg & Stark

Oavsett vilken ålder man befinner sig i är en pigg och stark kropp något vi alla eftersträvar. Att ha kraft och ork att göra det man önskar, gärna utan så många begränsningar, är ett mål vi alla har. Pigg & Stark ger hela dig, från topp till tå, en härlig genomkörare helt på dina egna villkor och förutsättningar.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Puls Helkropp

Puls Helkropp är ett pass styrt efter tidsintervaller och blandar styrka och puls övningar.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Styrka med boll

Ett pass där vi använder pilatesbollen genom hela klassen tillsammans med vikter,hantlar och skivstång och den egna kroppen. Bålstabilitet genomsyrar hela klassen, vi jobbar igenom hela kroppen för att bygga upp styrka och balans.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

MageRumpaLår

Ett pass med fokus på mage, rumpa och lår. Vi stärker och bygger upp respektive kroppsdel genom enkla effektiva övningar. Instruktören guidar dig igenom momenten på ett säkert och uppmuntrande sätt. Vi använder redskap som hantlar, gummiband men även din egen kroppsvikt.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Ryggympa

Ett pass med lite lugnare tempo utan hopp med fokus på muskulaturen kring mage, rygg och höft/bäcken. Vi tränar styrka, balans och rörlighet genom att använda gummiband,viktplattor eller andra redskap. Passar alla!
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Switching

Cirkelträning i gymmet på våra switchingmaskiner. Det som är speciellt med dessa är att du utför alla övningar stående. Bytena går snabbt eftersom du inte behöver göra några inställningar mer än motståndet. Passar alla.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Mage/Rygg

En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen och du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Styrka

Söker du enkel och effektiv muskelträning för kroppens större muskler, svaret heter FortGjort Styrka. Du använder din egen kropp som främsta redskap, vissa övningar kan utföras med gummiband och hantlar. Övningarna upprepas många gånger vilket ger bra flås (det tar vi inget extra för). Du kommer att känna dig härligt stark i hela kroppen efter passet!
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

BODYPUMP®

Les Mills välkända styrkepass med stång och viktplattor, där du tränar igenom kroppen.Effektiv och utmanande uthållighets styrketräning i grupp. Instruktören vägleder viktval. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Cirkelträning

Cirkelträning är en en funktionell klass för hela kroppen med betoning på styrka. Träningsmomenten sker stationsvis med utgångspunkt i intervallträning. Du använder din egen kroppsvikt, vikter eller andra redskap. Enkla, traditionella övningar utan krav på koordinationsförmåga eller taktkänsla.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Tabata

Tabata är en form av högintensiv intervallträning, där du på kort tid kan uppnå stora träningsresultat konditions- och styrkemässigt. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid. Passar dig som vill ha tuff och effektiv träning och har träningsvana sedan tidigare.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Yoga

Passet körs utan musik då fokus är på att lyssna på kroppen, att landa här och nu. Hathayogans mjuka, fysiska positioner (asanas) hålls mer statiskt och utförs i ett lugnare tempo än i andra yogaformer. Positionerna kombineras med andningsövningar (pranayama) och olika meditationstekniker för att uppnå balans mellan kropp och sinne. Övningarna anpassas utifrån var individs förmåga och passar därför alla, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet av yoga. Passet avslutas med 10 minuters avslappning/meditation.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Calm Mind Yoga

En klass med mjuka och lugna yogaövningar där andningen står i fokus med syfte att släppa på muskulära och mentala spänningar. Den hjälper dig att hantera stress och göra dig mer avslappnad. Vi startar med att du får ett par droppar Calm Mind olja i handen, vars ingredienser bidrar till att rensa sinnet och sätta daglig stress åt sidan. Efter en serie av enkla och behagliga yogaövningar avslutas klassen med en stunds avslappning. Calm mind yoga passar alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Rörlighetsträning

Ett rörlighetspass där vi fokuserar på dynamisk rörlighet kring bål, skuldergördel, ben- och bäckenmuskulatur, rotationer, och stretch.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

BODYBALANCE®

Ett pass med inspiration från yoga,tai chi och pilates. Du tränar balans,rörlighet och avspänning. Koncentration och närvaro för kropp & själ. passar alla. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Dansmix

Härlig dansglädje till latinska rytmer blandat med pop.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Step up

Intensivt, fartfyllt och glädjefullt pass med förkoreograferade stegkombinationer på en step up-bräda. Passet är bra för att förbättra kondition samt stärka stora muskelgrupper som säte och lår.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Några snälla ord från våra kunder