Med över 45 pass i veckan
har du aldrig tråkigt!

Läs mer om våra pass här

Spinning

Spinning är träningsformen som passar alla oavsett träningsvana samtidigt som det är en av de mest effektiva gruppträningsformerna. Du kan enkelt anpassa din ansträngningsnivå genom att öka och minska motståndet på cykeln. Du kan jobba efter egen kapacitet, dagsform och ditt eget mål. Med rätt teknik på cykeln är spinning skonsamt med låg skaderisk. Välj det som passar dig bäst!
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

SPRINT®

En kort och mycket intensiv spinningklass som är uppbyggd på intervaller med höga pulstoppar varvar med återhämtning. Intensiteten kan du på ett enkelt sätt justera utifrån din träningsnivå vilket innebär att du ständigt utmanar dig själv utifrån dina egna förutsättningar. SPRINT™ kommer från konceptet Les Mills vilket innebär ny musik och koreografi var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Polar Pulsspinning

Konditionsträning på cykel med pulsband som känner av din puls under hela passet. Instruktören vägleder så att du lättare kan hitta rätt träningsnivå. Med pulsträning låter du pulsen vara styrande i träningen. Du får ett perfekt träningsstöd för att hitta rätt nivå och öka din effekt och nå dina träningsmål.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

BODYCOMBAT®

Ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du en fantasimotståndare. Samtidigt förbrukar du massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende. BODYCOMBAT™ kommer från konceptet Les Mills, där ny koreografi och musik släpps var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

GRIT STRENGTH®

Les Mills GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

BODYPUMP®

Les Mills välkända styrkepass med stång och viktplattor, där du tränar igenom kroppen.Effektiv och utmanande uthållighets styrketräning i grupp. Instruktören vägleder viktval. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Cirkelträning

Cirkelträning är en en funktionell klass för hela kroppen med betoning på styrka. Träningsmomenten sker stationsvis med utgångspunkt i intervallträning. Du använder din egen kroppsvikt, vikter eller andra redskap. Enkla, traditionella övningar utan krav på koordinationsförmåga eller taktkänsla.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Workout of the Day

Workout of the day körs i gymmet och är en effektiv 30 minuters klass. Vi fokuserar på att använda hela kroppen i en ständig variation av övningar och repetitioner. Det är enkelt att skala ner övningarna efter egen förmåga så att alla kan vara med.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Tabata

Tabata är en form av högintensiv intervallträning, där du på kort tid kan uppnå stora träningsresultat konditions- och styrkemässigt. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid. Passar dig som vill ha tuff och effektiv träning och har träningsvana sedan tidigare.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Styrka med boll

Ett pass där vi använder pilatesbollen genom hela klassen tillsammans med vikter,hantlar och skivstång och den egna kroppen. Bålstabilitet genomsyrar hela klassen, vi jobbar igenom hela kroppen för att bygga upp styrka och balans.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Bodyshape

En enkel, rolig och effektiv träningsform där vi använder oss av kroppstyngd, bräda, vikter och gummiband för att göra träningen utmanande. En styrketräningsklass med fokus på figurformande övningar.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Träna med barn

En lättare form av cirkelträning tillsammans med ditt barn (upp till 2 år). Varierande övningar och pulsträning anpassat till dig som fått barn och vill komma igång efter graviditet och förlossning. Rekommenderar att du varit på efterkontroll hos din barnmorska innan du deltar första gången. Medtag filt till barnet att ligga på. Pappor är givetvis lika välkomna.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

MRL

Ett pass med fokus på mage, rumpa och lår. Vi stärker och bygger upp respektive kroppsdel genom enkla effektiva övningar. Instruktören guidar dig igenom momenten på ett säkert och uppmuntrande sätt. Vi använder redskap som hantlar, gummiband men även din egen kroppsvikt.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Ryggympa

Ett pass med lite lugnare tempo utan hopp med fokus på muskulaturen kring mage, rygg och höft/bäcken. Vi tränar styrka, balans och rörlighet genom att använda gummiband,viktplattor eller andra redskap. Passar alla!
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Switching

Cirkelträning i gymmet på våra switchingmaskiner. Det som är speciellt med dessa är att du utför alla övningar stående. Bytena går snabbt eftersom du inte behöver göra några inställningar mer än motståndet. Passar alla.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

CXWORX®

Ett kort, intensivt konceptpass med fokus på att stärka bålen (mage och rygg) och de muskler som binder samman över- och underkropp. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Core

Styrkepass med fokus på bålmusklerna (mage och rygg) och de muskler som binder samman över- och underkropp. Rörelserna är idealiska för att stärka kroppens grundstomme, upprätt hållning samt bidrar till att förebygga skador. Intensiteten är låg eller medelhög. Bra nybörjarpass och även bra för träningsvana.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Kettlebell

En funktionell och effektiv träningsform med kettlebells där vi jobbar med att bygga styrka och få ökad kondition.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Flex

Ett rörlighetspass där vi fokuserar på dynamisk rörlighet kring bål, skuldergördel, ben- och bäckenmuskulatur, rotationer, och stretch. Övningarna genomförs med träskaft, egen kroppsvikt samt på träningsmatta.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

BODYBALANCE®

Ett pass med inspiration från yoga,tai chi och pilates. Du tränar balans,rörlighet och avspänning. Koncentration och närvaro för kropp & själ. passar alla. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Aeromoves

Att dansa är så existentiellt, glatt och lustfyllt. Alla dess parametrar är perfekta motivationsfaktorer. Träning som ger mer än den fysiska komponenten. En rolig och dansinspirerad konditionsklass med stegkombinationer till musik. En medelsvår klass som tränar rytmkänsla, kroppsuppfattning, koordination, kondition och rörlighet. Kom och släpp loss och känn glädjen i kroppen!
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

BODYSTEP®

Att träna BODYSTEP™ är att känna sig fri och levande. Klassens byggs upp kring stepbrädan. Bra musik och en enkel koreografi gör dig inspirerad och motiverad. Kondition och styrka varvas för bästa träning och effekt på både fettförbränning och muskler. BODYSTEP™ kommer från konceptet Les Mills vilket innebär ny musik och koreografi var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

Step Up

Intensivt, fartfyllt och glädjefullt pass med förkoreograferade stegkombinationer på en step up-bräda. Passet är bra för att förbättra kondition samt stärka stora muskelgrupper som säte och lår.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar

SH'BAM®

Med enkla men heta danssteg, är SH'BAM® det perfekta sättet att forma kroppen och låta din inre stjärna lysa! Populära hits blandat med old school dängor vi alla känner igen är SH'BAM® ett befriande, roligt och socialt sätt att träna. Varje klass av SH'BAM® är levande, unik och rolig! Passar dig som gillar dans och har glimten i ögat! Passar både nybörjare och vana deltagare. Precis som på alla Les Mills program, släpps ny musik och koreografi var tredje månad.
m
m
t
t
o
o
t
t
f
f
l
l
s
s
Veckodagar